SAK passert 400 medlemmer

SAK passert 400 medlemmer

Publisert av Irene Årsnes den 01.06.21. Oppdatert 01.06.21.

Når vi i mai i år rundet 400 medlemmer, så stoppet ikke det der. Samme uke meldte medlem nr. 401 seg inn.  Utrolig kjekt. 

Nå gleder jeg meg veldig til vi alle er / blir vaksinerte. Koronaen gir "opp» å plage oss, slik vi kan invitere alle klubbens medlemmer til trivelige turer, samlinger og treff.

Gjøre det veteranbilentusiaster har lyst til. Kjøre turer, vise frem de flotte kjøretøyene. Få de flotte "smykkene" ut av garasjene til stor glede for seg selv, og for skuelysten langs landeveien.

- treffes og titte på hverandres biler, slå av en prate over en god kopp kaffe og dele tid og prat, med noen som har samme "lidenskapen rundt Gammelbilen"

 

Ved å følge smitteverns regler, så er det mulig å svinge seg en tur innom Hjulhuset og titte på klubben prosjekter. Volvo PV657 1936 Sykebil.

Klubben har ikke bare prosjektet med å "redde Volvo sykebil"

Verksted- og kjøretøykomiteen er i full gang med å restaurere klubbens Fiat 501 som vi nå har datert til 1924 modell. Den var ombygd til "gardstraktor" på en gard i Eidsdal. dvs. den ble vel bygget om inne i Tafjord, men var i "traktor drift" i Eidsdal.

Blir veldig spennende å følge begge prosjektet fremover, arbeider utføres på Hjulhuset.

Om noen vil være med, med dere til prosjektleder;

Fiat; Kjell Harald Ringdal

Volvo PV657 1936 ; John Andreas Storås.