Hjulhuset og SAK 's eiendom To Do listen 2021

Hjulhuset og SAK 's eiendom To Do listen 2021

Publisert av Irene Årsnes den 18.05.21. Oppdatert 18.05.21.

Noe er gjennomført, i henhold til alle smittevern regler. De har jo vært litt ulike smittevern regler  gjennom siste året.

Noen medlemmer har bidratt slik vi har fått gjennomføring ulike poster på vår «to do» liste, selv om det ikke har vært «shippa» til større dugnader. Nå ser det ut til at mye av 2021 også gir oss utfordringer med større dugnader. Så vi tenker og grubler på alternative fremdriftsmodeller.

Eiendom komiteen leder Tore Aase, har sammen med kontakt fra styret Steinar Leganger hatt en tilstandsrunde på Hjulhuset og oppdatert «To Do» listen. Listen innehar oppgaver/ gjøremål som er med å sette Hjulhuet i den stand, utforming og ikke minst tilrettelegging av lokalet til de tilbud og aktivitet SAK medlemmer ønsker å utvikle og tilrettelegge  for «oss» og av «oss» - ønsker og planer helt fra vi gikk for å kjøpe ny lokalet i mars i 2019.

Ved siden av at eiendomskomiteen, som holder fokus og jobber med vårt bygg og eiendom løpende, har vi valgt å legge «To Do» listen på Hjulhuet, Kompetansesenteret. Slik de som ønsker kan bidra sammen med komiteen.

Er det oppgaver du kan tenke deg å bidra med å «begynne på» eller ta tak i å gjennomføre?

Er dere noe i samme Kohort som kan bruke noen timer sammen på å få på plass en av "oppgavene" på listen … eller kanskje to?

 Så er dere veldig velkomment til å bli med på en «annerledes dugnad» frem over våren og sommer - høst ..

( håper smittevernsituasjonen snart endrer seg til det bedre.... vi endrer oss etter smittevernreglene) 

Titt på listen, noe du ser for deg å ta tak i, noter på navnet ditt. Slik andre medlemmer er kjent med  hva som er i gang. Kanskje mulig for å samarbeide om en hadde samme plan .... en kan jo jobbe ulik tider, ulik dager.. 

En kan godt også ta kontakt med Tore, for en prat om en ønsker litt nærmere informasjon. Noe oppgaver krever kanskje litt små investering i maling, pensel etc. så finner vi ut av det underveis. 

Når dugnaden med å få bort Covid 19 viruset er "under kontroll" - vaksiner er kommet til "alle"  slik vi igjen kan samles.

Tipper jeg tillitsvalgte i SAK ikke bruker lange tiden på å invitere alle SAK-medlemmer til uformelle treff, slik vi får være sosiale – men også en dugnad(er), hvor vi kan være samlet  ... all slik aktivitet vil jo bidra til å vedlikehold, utvikling sosiale bånd, men også mulighet for i felleskap å løste og gjennomføre oppgaver på eiendommen vår.

www.storfjorden.no   – oppe til høyre finner et navn og kontakt informasjon til de ulike komiteen i SAK.