Dugnad SAK Hjulhuset onsdag 8.mai

Dugnad SAK Hjulhuset onsdag 8.mai

Publisert av Irene Årsnes den 26.04.24. Oppdatert 27.04.24.

Eiendoms komiteen har hatt synfaring på Hjulhuset, og satt opp en "Too do" liste som de nå ønsker å få gjennomført.

Det er 14. punkt som er klar for å ta tak i - håper vi sammen med eiendomskomiteen kan "hake ut" mange av punktene med felle innsats -  dugnad. Har du tid og lyst å bidra -  titt på listen, kanskje er det noen akkurat du kan hjelpe med. Noe verktøy har vi-  men har du verktøy som trengs på oppgaver du kan bidra å fikse, så helt supert.

Turte ikke invitere til dugnad på 1. mai 😉

Leder for Eiendomskomiteen Paulus Giørtz tlf. 901 42 568 - spørsmål til poster på listen eller andre saker... tilknyttet dugnaden slå på tråden til Paulus.

Men ta med arbeidslyst, så lager vi en super ettermiddag på Hjulhuset ... vi avrunder med kaffe og noe til... klart vi må ha det litt trivelig sammen før vi skiller lag for dagen ....

01:  Belysning 2 søylet løftebukk må monteres + at lys i tak over bukken må innstaleres

02:  Maskinverksted slipe "grøft" langs portåpningen + 3 "grøfter#" ut i det fri for å hindre vann å trenge inn i verkstedet. Frode B stiller med kappeskiver.

3:  Lager/dusjrom mot sør rydde og sette opp reoler møt øst og vest. Liten fryser og stoler lagres i bussgarasje når denne er klar.

05: Toalettgang ved kompetanserom sette opp hyller over transformator + holdere for koster ++

06: Bussgarasje flytte lysbryter til inngangsdør. Sette opp pallreol bak buss for lagring av tyngre materiell. Bruke og tilpasse blå reoler som ligger ute mot sør + røde bærejern fra samme lager

07: Vaskekott ønske om hyller 

08: Bilhotell redusere antall lysrør i tak ved å fjerne rør der det er for "mange" Gulvet bør også maskinvaskens men er vanskelig når fult av biler.

09: Bilhotell bak forheng ryddes tyngre materiell + div som ikke kastes til bussgarasje når den er klar.

10: Rydde Bibliotek

11: Reoler + rail + stål ute mot sør selge kassere det som ikke skal brukes. det som skal tas vare på flyttes med truck lenger mot vest.

12: Skumme rundt stuprenne mot nord, sjekk at det ikke er fugler på reir før skumming.

13: Vaske deler av bygg det som er platekledd med høytrykk.

14: Containere 4 stk. ev male 2 hvite containere  om containere mot vest fjernes må her opp gjerde ev bygg.